Faciliteren & Trainen

Is het voor jou of je medewerkers tijd voor een volgende stap? Ik werk met jou of je teams die zich willen ontwikkelen. Een investering in jezelf, of in hen, om de resultaten voor iedereen verbeteren.

Ik nodig je uit om te leren en zet mijn eigen kennis en ervaring daarvoor in. Vanuit eigen ervaring in de praktijk en ervaring als trainer bied ik een afwisselend programma. De trainingen zijn gericht op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Als jij je als mens verder ontwikkelt, kan je beter functioneren in je werk. De trainingen bieden je de inspiratie om je verder te ontwikkelen vanuit wie jij in wezen bent.

Het leuke van een training is de ontmoeting met mede cursisten. Je leert er niet alleen andere mensen goed kennen, maar je leert ook van elkaar. Daardoor verhoog je je leerrendement.

In de trainingen doe je vaak een oefening twee keer. Je oefent zelf met nieuwe dingen en je begeleidt een medecursist in dezelfde oefening. Het is super leerzaam om van twee kanten te ervaren. Je oefent met nieuw gedrag en experimenteert ter plekke met wat voor jou werkt en wat niet.

“Naast de standaard trainingen, bied ik ook maatwerkoplossingen aan. Op basis van jouw wensen, ontwikkelen we samen een passend programma.”