Contact & Route

  Dresselhuyspaviljoen
  Loosdrechtse Bos 19
  1213 RH - Hilversum

  06 - 513 02 144
  info@zuiverik.nl

  KvK: 64828239
  BTW nr: NL001653316B29

  Route en Routebeschrijving

  Vanaf de A2 Utrecht/Amsterdam neem je de afslag Vinkeveen, weg 201 naar Hilversum. In Hilversum na het tankstation op de rotonde rechtsaf. De volgende rotonde rechtdoor. De derde rotonde naar rechts, richting Loosdrecht.

  Vanaf de A27 richting Loosdrecht. Volg de weg, Diependaalselaan, tot aan de rotonde met de afslag naar links, Loosdrecht. Ga hier linksaf. Na de stoplichten slag linksaf, daarna direct weer links. De eerste afslag rechts, Loosdrechtse Bos is de ingang van Landgoed Zonnestraal. Bij ingang van Landgoed Zonnestraal staat aan de rechterzijde een groot bruin bord met bedrijfsnamen. Daar staat ook Het Dresselhuyspaviljoen genoemd, nr 19. Dat is het gebouw waar ik zit. Vanaf de ingang van het landgoed ga je rechtdoor. Je rijdt helemaal door tot het einde. Hier kom je op een parkeerplaats. Als je hier staat, kan je aan de rechterkant door de bomen een wit gebouw zien, dat is het Dresselhuyspaviljoen. Je kan hier gratis parkeren. Als je naar de witte gebouwen loopt heb je het Dresselhuyspaviljoen aan je linkerkant. Als je even belt, haal ik je bij de hoofdingang op.

  Bus:

  Bij de bushalte heb je na het uitstappen aan je linkerhand een parkeerplaats. Loop die richting op en sla rechtsaf. Dan krijg je direct aan je linkerhand het Dresselhuyspaviljoen. Als je even belt, haal ik je bij de hoofdingang op.